pátek 21. března 2008

Vínem proti prostorové orientaci

Tak snadno se píše o příjemných účincích vína, třeba jako ve starším článku o kladném vlivu na orgasmus. Ale dneska zvážníme. Nová studie ukazuje, že „hippocampus, což je část mozku, kde je mimo jiné centrum paměti a prostorové orientace, byl u lidí, kteří pili víno, o více než deset procent menší než u těch, kteří dlouhodobě dávali přednost pivu“. Tak já vám nevím…

Možná je to jako s čokoládou, mlékem či software. Studie dopadají přesně podle toho, kdo je zrovna platí. Nebo Vám podobné výzkumy dělají těžkou hlavu? Kdybych si měl dávat pozor na všechno jen trochu nebezpečné a případně škodlivé, tak pravděpodobně zoufale chcípnu hlady. Teď se jen rozhodnout, jestli je víc potřeba kvalitní erekce, nebo paměť a prostorová orientace :o)

Unavený a nevážný příspěvek stále ještě z dalekého Japonska, s jedním dezorientovaným kaprem jako bonusem. Už se těším domů, dost mi tu chybí obyčejný chleba a kus hovězího. Včera jsem si dokonce v supermarketu koupil párek, když vedle byl levněji kus báječného syrového lososa. No jo. I víno už padlo nějaké osvědčené, z Francie. Při životě nás drží už jen skvělé kafe na každém rohu, saké a whisky.

Komentáře používají Disqus