pátek 29. srpna 2008

Výsledky ankety „Vy a šumivá vína“

Další z již pravidelných anket je u konce, za minulých čtrnáct dní celkem 57 z vás odpovídalo, jak často si užíváte šumivá vína. Tak trochu jsem doufal (i proto, že tu o nich píšu celkem často), že to máte s šumivkami podobně jako já, tedy je pijete jak jen to je možné. Možná ne stejně obvykle jako vína tichá (což dělá jen jeden z hlasujících a já to nejsem), ale alespoň často, vlastně vždy když je chuť. Tuto volbu zvolilo 9 hlasujících (15%) a stala se tak třetí nejúspěšnější. Dominovala ale přeci jen varianta úplně jiná.

Celkem 23 z vás (40%) hlasovalo pro „pouze jako přípitky oslavách“, což mi přijde jako velká škoda, protože tam do sebe člověk většinou naklopí jednu malou sklenku u nějakého proslovu a vlastně ani moc neřeší, co to pije (což může stát za úspěchem některých šílených sajrajtů, které jsou běžně v nabídce našich obchodů). Druhé místo s 21 hlasujícími (36%) zastupuje volba „výjimečně (když je chuť)“, což už je přeci jen o něco lepší :o)


V další anketě si můžete zahlasovat o korkové vadě, tedy jak jste na tom s jejím výskytem. Přeji příjemný víkend, snad při něm nenarazíte na láhev, která by vaše hlasování v anketě nějak ovlivnila :o) A jestli bude pěkně teplo, zkuste si otevřít láhev nějakých fajn bublinek i jen tak, bez oslavy. Třeba uvidíte, že to má smysl! :o)

Komentáře používají Disqus