čtvrtek 5. června 2008

Tak nakonec přece… výsledky fotosoutěže

Chvilku to vypadalo, že do soutěže nepřijdou skoro žádné fotky. Pak zase nikdo nechtěl hlasovat, ale i to se obrátilo. A po předvčerejší výzvě dorazilo ještě několik dalších hlasů, čímž se povedlo roztrhnout plichtu a určit vítěze fotosoutěže. Po chvilku vypadající rovnosti na druhém a třetím místě přišel ještě včera v noci ještě jeden set bodů a tím se rozhodlo i toto pořadí, byť stejně mám cenu jen pro místo první a ostatní dostanou pouze čestné uznání (a bod do dosud nevyhlášené prázdninové hry) :o) Trvalo to celé dlouho, ale dočkali jste se. Jak to tedy dopadlo? Kdo je vítězem a co dostane? Čtěte dál! :o)

U autora vítězné fotografie č. 3 bohužel netuším jméno, pod kterým zde komentuje :o) Každopádně fotografii poslal s textem „odpolední pohled na hrozny v době vinobraní 2007 z Moravské oblasti v Mutěnicích“. Jako vítězi mu náleží odměna za dobré oko, kterou je víno ze sklepů režiséra Francise Forda Coppoly. Samozřejmě takové, které mi přišlo zajímavé a chutnalo, protože jinak vína z USA moc nevyhledávám a produkce F.F. Coppoly není výjimkou. Tak snad si ho užije.

Na druhém místě se umístila fotografie číslo 13, jejíž autorkou je Evas. V doprovodném mailu jsem se dozvěděl, že „z té poslední fotografie jsem si nechala udělat velký obraz na zeď a vypadá fakt zajímavě“. A líbila se i tady.

A třetí místo obsadilo foto č. 9, autorem je P.J. Zasláno bez většího komentáře, ale ze vzhledu fotek očividně příjemné hrátky s nějakým starým středoformátovým přístrojem.

Vítězi gratuluji a ostatním děkuji za příspěvky. Pro příště si připravím něco jednoduššího, zase nějakou hádanku nebo tak něco. Čím komplikovanější zadání, tím víc práce s tím je a méně lidí se účastní :o)

Odkazy: Zadání soutěže | Příspěvky & hlasování

Komentáře používají Disqus