středa 16. dubna 2008

Výsledky ankety „Z klasických pálenek si nejraději dám...“

Sice jsem na dnešek slíbil začátek hlasování ve fotosoutěži, ale prostě nějak nestíhám (a to těch fotek zase moc nedorazilo), prozatím tedy jen výsledky ankety o pálenkách, fotky zkusím dopáchat na zítřek. V anketě u pálenek jsem se snažil obsáhnout takový ten (z mého pohledu) základní balík, určitě tam chybí kupa zajímavých věcí, různých variant brandy či ovocných pálenek (o čemž svědčí i počet lidí hlasujících pro „Něco jiného“), přesto snad výsledek není úplně o ničem. Hlasovalo opět přes sto lidí, díky!

Vítězství patří, v naší zemi asi po právu, slivovici. Rádo si ji nalévá 33% z hlasujících. U koho všeho je to doma tradiční zdravotní nápoj při nachlazení? :o) Druhé místo obsadila Whisky (a Whiskey) s 23%, těsně následovaná Cognacem s 22%. Další čtyři procenta pijí Armagnac, klasické vinné pálenky tedy mají slušnou pozici. Na čtvrtém místě se nachází „Něco jiného“, uvítám v komentářích odhalení těchto nápojů. Jako další v řadě se umístila možnost „Pálenky nepiju“, těsně následovaná vodkou :o) Ta měla dokonce o hlas víc než rum, čekal bych u něj vyšší pozici (byť tedy doufám, že pro Rum zde nehlasoval žádný milovník Tuzemáku, a spíš zaškrtával to „něco jiného). Stejně jako rum má pro mne trochu nečekaně Gin. No a ostatní záležitosti se už tak šolíchají v pozadí…

Hlasujte v další anketě, tentokrát na téma „degustace, ochutnávky, košty vína“. Chodíte často? Vůbec? A jaké máte k (obojímu) důvody?

Odkazy: Výsledky předchozích anket

Komentáře používají Disqus