pátek 22. července 2011

Výsledky ankety „Mrož nebo Míša?“

mis_vs_mrozZásadní letní anketa je u konce :o) Nebyla zrovna originální, stejnou jsem už dříve spustil na Facebooku a můžete na ni narazit i na jiných místech, zde ale rozhodovali čistě milovníci vína a jim podobní. A pro ně v odvěkém klání nanuků Míša vs. Mrož jasně zvítězil Míša! Zmrzlina postavená na mraženém tvaru a s logem lehce připomínajícím internetový mem Pedobear zvítězila se 72.4% hlasů (126 z celkových 174), typický výsledek na jiných místech pak také favorizuje Míšu, ale ne takto silně. Byl jsem nařčen, že ignoruji třetího zásadního hráče, nanuk Leďnáček… a je tomu tak :-) Pro mne byl vždy „tím třetím vzadu“ a řešením v nouzi když zrovna nebyl jeden z těch dvou výše. A navíc z těchto klasických domácích nanuků jsou to právě Míša a Mrož, které i dnes najdete skoro všude a navíc spolu na trhu bojují i poměrně agresivními televizními reklamami – Míša s Michalem Davidem sbírajícím céčka (pro mne téměř důvod tenhle nanuk přestat kupovat, děs a hrůza) a Mrož zase s partou naolejovaných krasavců (vyvolávajících pocit méněcennosti u osob stejného pohlaví) s láskou k ženám nanuk vyrábějících :o)

mroz_nebo_misa

Hlasovat už můžete v anketě nové, tentokrát trochu serióznější, týkající se otvíráků na víno. Nedáte dopustit na dvoustupňový číšnický pákový, nebo raději posilujete s klasickým téčkem? Připravil jsem i malou nápovědu. To kdybyste si nebyli jisti, co vlastně doma máte :-)

P.S. Docela by mne zajímalo, jak by ta míšomroží anketa dopadla, kdybych jednotlivým možnostem dal varianty “jsem žena” / “jsem muž”. Myslíte si, že by třeba u žen Mrož zvítězil? :-)

Komentáře používají Disqus