pátek 17. srpna 2012

Jižní svah zarůstá příspěvky už pět let

jan_cerovsky_jizni_svah_1Tak mi dneska v kalendáři bliklo „výročí“. Na chvilku jsem se vyděsil, co jsem zase téměř zazdil, ale naštěstí nic zásadního… dnes je to pět let, co jsem začal psát Jižní svah :-) První příspěvek tu byl v pátek 17. srpna 2007. Popis blogu se, krom pár upřesnění a rozšíření nutných kvůli opakovaným reakcím a dotazům dovozců i čtenářů, za tu dobu téměř nezměnil. O čtvrtém výročí jsem se loni nezmiňoval, protože o pár týdnů předtím proběhl jiný milník, tisíc příspěvků. Dnes už jich je 1290 a stále přibývají. A dokonce je i někdo čte, jak to tak vypadá. Večer si otevřu něco pěkného na oslavu, měsíc je v novu a chuť určitě bude na víno trochu mystického ražení, něco netradičního, okrajového, možná i biodynamického… a nebo taky na staré dobré Champagne, to nezklame :o)

bubliny_agrafaUvidíme, jak dlouho se mi tenhle blog ještě podaří táhnout v podobné formě, kdy nadejde čas celý koncept trochu překopat. Pořádný zásah do života přineslo dítě (víno zatím nedostává, ale na otce se sklenkou v ruce už hledí zálibně a slintá), všemožné práce čím dál víc a, co se tím tajit, občas mám i docela silný pocit, že se tu začínám, u témat i otevíraných vín, poněkud opakovat :-) Už o tom uvažuji delší dobu, chtělo by to pár změn. Nápadů vícero, energie k jejich uvedení v životaschopnou verzi o pořádný kus méně. Ale k realizaci některých určitě dojde, možná už v září…

P.S. pokud vám nestačí Jižní svah v téhle blogové podobě, tak tady jsou další možnosti (na fotografii zrovna updatuji sociální sítě o fotku ze sklizně v Kobylí):

jan_cerovsky_jizni_svah

Facebook: http://www.facebook.com/jiznisvah
Twitter: http://twitter.com/jiznisvah
Google+: https://profiles.google.com/jan.cerovsky.1
Pokud používáte Instagram, tak tam jsem jako Belcarnen.
Podoba pro čtečku Kindle (včetně pravidelného zasílání): http://www.kindly.cz/

Komentáře používají Disqus