pátek 5. května 2023

Vinná maska proti stárnutí!

Poslala mi nedávno kamarádka odkaz na produkt, který určitě bude „čtenářky Jižního svahu“ zajímat, i když sama by si takovou kravinu nikdy nekoupila. Na obalu byla velká sklenka červeného vína a v popisu složení, mimo spousty dalších látek, „Wine Extract, Vitis Vinifera (Grape) Fruit Water“ :-) A jmenovalo se to „Red wine anti-aging red hologram mask“ (ovšem na obalu doručené masky je napsáno Regenerative, což mi zas evokuje Umbrella Corporation a sérii Resident Evil). Co mi tím chtěla naznačit netuším, ale že jsem za covidové roky rapidně zešedivěl jsem si celkem vědom :-) A můj olezlý ksicht bohužel nezachrání nic, nejspíš ani vinné výrobky na pleť z nabídky Brada Pitta. Natož holografická maska, tedy pokud si ji nenechám nasazenu trvale. Každopádně víno užívané nejen vnitřně táhne! V Japonskou se koupou v Beaujolais a vinotherapii prosazují i jinde, třeba v Toskánsku. Drhnou z vás mrtvou kůži slisovanými slupkami a třapinami, namasírují olejem z vinných semínek a nakonec se vykoupete ve směsi vody a červeného vína. Já nevím, raději bych si užil vnitřně pěkné Brunello. Každopádně jsem ji poprosil, výměnou za flašku suchého ryzlinku, ať do oné masky pro zábavu investuje a pak pošle report, který takhle při pátku na odreagování ho přináším :-)

„Masku jsem si v radostném očekávání aplikovala v předvečer víkendu s přáteli. Tam chci být prostě perfektní a zazářit. Otevírala se lehce, prsty jsem vklouzla dovnitř a ucítila strukturu rybího slizu a má očekávání potvrdil i vizuální vjem – slizký povrch sliboval omlazení do patnácti minut.

Rozevřela jsem složenou masku a chvíli váhala, jestli ji přiložit stříbrnou opaleskující nebo červenou vinnou stranou. Návod na masce je naštěstí intuitivní a utvrdila jsem se, že chci výživnou červenou a stříbro bude luxusně viditelné na tváři. Pohled do zrcadla potvrzuje, že tohle opravdu není ledajaká maska z korejských hlemýžďů!

Chvíli po aplikaci jsem cítila lehké brnění, jak výživné látky prostupovaly mou kůži a zázračně zapracovávaly taniny do její struktury. Chvíli po aplikaci cítil zbytek mé rodiny, že už se na mě nezvládne dívat.

Long story short – je to zázrak. Po sejmutí jsem cítila, jak je má pleť hydratovaná a vyživená. Vťupkala jsem konečky prstů sérum do dekoltu a v okolí očí a očekávám, že kromě dvou bradavic do rána zmizí i polovina mého obličeje!

Tip! Myslím, že efekt by podpořilo prolevání červeným vínem i zevnitř, což rozhodně přispívá k prokrvení pokožky.“

Komentáře používají Disqus