pondělí 29. září 2008

Výsledky ankety „Vína skladuji v...“

V poslední anketě osmdesát z vás vybíralo místa, na kterých skladujete vína. S drtivou převahou (a to navíc u zdejšího typu návštěvníků, což jsou do vína spíše nadšenci než běžní konzumenti) zvítězila řada standardních prostředků běžných domácností. Samozřejmě bylo možno hlasovat pro kombinace více variant, ale zajímavé to každopádně je. Celých 28 hlasů (35%) si odnesl běžný „bramborový“ sklep, následován dvaadvaceti hlasy (27%) pro klasickou ledničku a dvaceti (25%) pro skříň či špajz.

K další možnosti je již velký odskok, ve vinném sklípku či archivním sklepě vína skladuje 12 hlasujících (15%), deset z vás (12%) je ukládá do malé vinné chladničky (pod 40 lahví), stejný počet do vinné chladničky větší. Devět osob (11%) hlasovalo pro stojan v kuchyni, ten bych snad měl rovnou zkusit rozmluvit, méně ideální je snad už jen nechat to víno na balkóně :o) Do kuchyně patří jen několik otevřených lahví určených k vaření. Pobavilo pět hlasů u možnosti klimatizovaného prostor pro servery. Nevěřil bych, že krom mne tam ještě někdo občas nějakou láhev uschová. Když budete hodní, možná i nějakou tu fotku dodám.


Hlasujte v další anketě, nijak složité, na téma burčáku. Ten (nebo jeho volné variace) se momentálně prodává na každém rohu a dotazy, kde koupit ten nejlepší, slyším skoro obden. Nějaké tipy?

Komentáře používají Disqus