tag:blogger.com,1999:blog-8409450006152964939.post7269842938983723351..comments2023-06-03T15:47:55.164+02:00Comments on Jižní svah - nejen o víně vážně i nevážně...: Lékárenská vzpomínka na MaltuJan Čeřovskýhttp://www.blogger.com/profile/08813420000450998957noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-8409450006152964939.post-29429815243635658392013-04-16T11:02:27.007+02:002013-04-16T11:02:27.007+02:00"Na francouzské recepty (typu "...a nech..."Na francouzské recepty (typu "...a nechte pět hodin bublat na plotně...") čas nemám :-) "<br /><br />Na to není potřeba čas, jen je potřeba začít v poledne. Pak se to na pár hodin šoupne do trouby na 150 a jdeš si po svým. I ten výborný simonův recept by takhle šlo udělat. To dlouhý vaření má něco do sebe.vinylnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8409450006152964939.post-27457555626170934232013-04-16T11:02:13.165+02:002013-04-16T11:02:13.165+02:00jehneci kytu uz delam temer vyhradne jedinym zpuso...jehneci kytu uz delam temer vyhradne jedinym zpusobem a to takto: http://www.labuznik.com/recipe.php?ID=2725<br />...a diky za to, ze jsi to cloveku, co nestihl obed pripomnel :)<br />simonDva dubyhttp://www.dva-duby.cznoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8409450006152964939.post-85502361291331371832013-04-16T11:01:47.770+02:002013-04-16T11:01:47.770+02:00Dnes večer se chystáme péct jehněčí kýtu, tak si k...Dnes večer se chystáme péct jehněčí kýtu, tak si k ní otevřeme La Bastide Blanche 2003, víno z provensálského Bandolu postavené na Mourvedru. Taky vzpomínka na dovolenou, z níž jsme si dovezli nejvíce lahví právě z Bandolu a z Gigondas. pavlisnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8409450006152964939.post-251628227042704802013-04-16T11:01:44.822+02:002013-04-16T11:01:44.822+02:00Na francouzské recepty (typu "...a nechte pět...Na francouzské recepty (typu "...a nechte pět hodin bublat na plotně...") čas nemám :-) , ale jinak z dovolené pochází asi každá druhá moje láhev, takže mi to skoro ani nepřijde, i když je pravda, že na vinařství, kde jsem ho koupil, si vzpomenu pokaždé.Sajmiknoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8409450006152964939.post-88892936368208681942013-04-16T11:01:43.843+02:002013-04-16T11:01:43.843+02:00Od dovolené ve Francii děláme Holuba nadívaného sl...Od dovolené ve Francii děláme Holuba nadívaného slaninou a kapustou, vždy s tím nejlepším Bordeaux. Nejlepší vychytávka je, že se holub vykostí předem. Skvělá vzpomínka na úžasnou restauraci v St. Julienu.vinylnoreply@blogger.com