tag:blogger.com,1999:blog-8409450006152964939.post4593325093063195807..comments2023-06-03T15:47:55.164+02:00Comments on Jižní svah - nejen o víně vážně i nevážně...: Vína analýze nepodrobenáJan Čeřovskýhttp://www.blogger.com/profile/08813420000450998957noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-8409450006152964939.post-50553690647080021502009-01-26T15:00:00.000+01:002009-01-26T15:00:00.000+01:00Vinny pavouk, MT: to jsou velmi dobré ceny... já t...Vinny pavouk, MT: to jsou velmi dobré ceny... já to naposledy kupoval za 170,- Kč a stejně v tu dobu stál i Prestige Brut od Bohemia Sektu, který je myslím i lepší, byť tedy záleží na jakou šarži natrefíte :o)Jan Čeřovskýhttps://www.blogger.com/profile/08813420000450998957noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8409450006152964939.post-33933392083791501842009-01-26T14:31:00.000+01:002009-01-26T14:31:00.000+01:00cordon negro jsem koupil v obchodě Travelfree na h...cordon negro jsem koupil v obchodě Travelfree na hranici v Mikulove za cca 130 Kč, než se někdy pustím do výroby vlastních sektů tak je to asi nejrozumnější varianta bublinek.<BR/>RTAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8409450006152964939.post-61815739208546094282009-01-26T14:13:00.000+01:002009-01-26T14:13:00.000+01:00:o) cordon negro bych taky nezatracoval - navic pr...:o) cordon negro bych taky nezatracoval - navic pred koncem roku se mi podaril sehnat za 150kc coz je potom prijemne piti ;) <BR/>a napada me, jak by vypadalo snoubeni podobne suchych a svezich bublinek se zminovanym tucnym masem? (?) m.sAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8409450006152964939.post-25028667883029271952009-01-26T13:34:00.000+01:002009-01-26T13:34:00.000+01:00Jo jo, bílá vína ročníku 2003 z mikulovska (a neje...Jo jo, bílá vína ročníku 2003 z mikulovska (a nejen z mikulovska) nejsou opravdu dle mého gusta. A na tom se opravdu nic nezmění :-) Některé názory tak zůstávají beze změny. Jiný názor, jako například, že červená z Moravy nejsou moc k pití, se naštěstí neukázal pravdivým :-)<BR/>DušanAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8409450006152964939.post-35506286311807149582009-01-26T11:20:00.000+01:002009-01-26T11:20:00.000+01:00vinyl: jo, pivečko je někdy nejlepší varianta :o) ...vinyl: jo, pivečko je někdy nejlepší varianta :o) A Freixenet bych teda za "záporné číslo" nepovažoval. Je to sice masovka, ale pití celkem dost fajn. Každopádně bublinky a tresčí játra testnu, to zní skvěle :)Jan Čeřovskýhttps://www.blogger.com/profile/08813420000450998957noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8409450006152964939.post-48230772742133297982009-01-26T10:51:00.000+01:002009-01-26T10:51:00.000+01:00Ad Freixenet + kaviar za 30kč - patrně podobný efe...Ad Freixenet + kaviar za 30kč - patrně podobný efekt jako násobení dvou záporných čísel. Teď hledám dokonalé párování s šampaňským a zatím se, vedle na příparavu náročnějších kanapek s liškama, jeví výborně třeba tresčí játra, ančovičky, očka, paštika ze sardinek... Obecně tohle párování je výborné dobrodružství. V sobotu jsem přemýšlel, jaké víno spárovat s opravdu tučným masem, jako třeba Anonymousnoreply@blogger.com