tag:blogger.com,1999:blog-8409450006152964939.post3735663405950212750..comments2023-06-03T15:47:55.164+02:00Comments on Jižní svah - nejen o víně vážně i nevážně...: Kvéčko a „hladový programátor“Jan Čeřovskýhttp://www.blogger.com/profile/08813420000450998957noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-8409450006152964939.post-24713353072069937742009-03-01T18:38:00.000+01:002009-03-01T18:38:00.000+01:00Martin S. / Vinný Pavouk: je to normální reklamní ...Martin S. / Vinný Pavouk: je to normální reklamní spam (já tu nemám systém schvalování komentářů, takže prošel), navíc je to dost možná stejná firma, jako ta co měla menší aférku s přiživováním na Víno Klubu ("možná jste v uplynulých dnech obdrželi komunikaci z konkurenčního internetového obchodu třetího subjektu, od kterého se striktně distancujeme. S našimi právníky již pracujeme na zajištění Jan Čeřovskýhttps://www.blogger.com/profile/08813420000450998957noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8409450006152964939.post-56831545266056851172009-03-01T16:54:00.000+01:002009-03-01T16:54:00.000+01:00po tom co jsem premyslel, zda mam stejny spam_kome...po tom co jsem premyslel, zda mam stejny spam_komentar (i kdyz s jinym nickem) u me aprovovat, tak nakonec koukam ze je to masova zalezitost ve vice diskuzich ;)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8409450006152964939.post-6669267014350123072009-02-28T07:50:00.000+01:002009-02-28T07:50:00.000+01:00Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8409450006152964939.post-68102963062103348912008-09-05T14:30:00.000+02:002008-09-05T14:30:00.000+02:00Přidám ještě výborné i když jednodušší cuvée z Mor...Přidám ještě výborné i když jednodušší cuvée z Moravína s.r.o., jak červená, tak bílá....<BR/>LukášAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8409450006152964939.post-85251601539363936932008-09-05T09:36:00.000+02:002008-09-05T09:36:00.000+02:00Přihodím ještě jeden typ na zdařilé cuvée, a to Cr...Přihodím ještě jeden typ na zdařilé cuvée, a to Cream od Peřiny!<BR/>oaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8409450006152964939.post-9176460687557320442008-09-04T22:21:00.000+02:002008-09-04T22:21:00.000+02:00Poslední dobou si nejvíc pochutnám právě na směská...Poslední dobou si nejvíc pochutnám právě na směskách. Ráda poznám vinaře, jak zvládá jednotlivé odrůdy, ale nakonec mě vždycky nejvíc dostane, pokud umí "vyladit" skvělé cuvee. Docela mi sedí třeba Modrý Fěruňk od pana Maňáka (RM, Svat., Cab. Moravia, která byla v barrique), docela se mě zaujal Bzenecký Patriot (RB, RŠ, RM) od Vinum Moravicum a posledně v Dobřichovicích Kácary od Jedličky a Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8409450006152964939.post-36609502114853508522008-09-04T13:29:00.000+02:002008-09-04T13:29:00.000+02:00Tak "směsky" mám osobně moc rád ty Znovínské...Jse...Tak "směsky" mám osobně moc rád ty Znovínské...Jsem z nich svým způsobem nadšený, protože v nich nalézám od každého oblíbeného požitku něco - kyselinku, pikantnost i nasládlost a neuvěřitelnou škálu aromat a nuancí. Prostě na cuvée nedám také dopustit, přesto souhlasím s tím, že v podvědomí mnoha lidí se uhnízdily jako něco méněcenného....<BR/>Jinak k večeři si moc rád a soblibou dávám kalorickouAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8409450006152964939.post-74682716718251486722008-09-03T10:42:00.000+02:002008-09-03T10:42:00.000+02:00Ha, zbytky! Naprosto famózní záležitost. Přítelkyn...Ha, zbytky! Naprosto famózní záležitost. Přítelkyně na mejdanu, najednou není pro koho vařit. Ten pravý čas na disciplínu "takcožetotumáme" nebo "nonetohletotuještěfaktje". Ovšem zbytky z lednice je třeba vhodně párovat se zbytky vín od nedělní párty. Na těch se pak výborně pozná jejich životnost. Podobně jako na gulášku v ledničce - ten má přece taky po třech dnech svůj vrchol a pak už jde dolů.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8409450006152964939.post-21853913027054072392008-09-03T09:46:00.000+02:002008-09-03T09:46:00.000+02:00J.: tyhle směsky mají smysl, je škoda, že se jich ...J.: tyhle směsky mají smysl, je škoda, že se jich lidé tady tak bojí (= známková vína mají stále ještě dost špatný zvuk). <BR/><BR/>Evas: já už ten prostor na zdi hezky využil pro mapu Bordeaux :o)Jan Čeřovskýhttps://www.blogger.com/profile/08813420000450998957noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8409450006152964939.post-87784772594356740442008-09-03T09:43:00.000+02:002008-09-03T09:43:00.000+02:00To je náhodou moc pěkný článek, žádné plkání. Je f...To je náhodou moc pěkný článek, žádné plkání. Je fajn vědět, že v tom není člověk sám :-) Myslím si, že dokážu uvařit prakticky cokoliv a netrpím strachem moderních žen ze svíčkové a kynutého těsta, hostům zásadně peču vlastní chléb (nejradši se sušenými rajčaty a parmazánem) a vyžívám se v pečení a zdobení dortů, ale přesto si večer "uklohním" typické "co-dům-dal", kolikrát v takových Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8409450006152964939.post-70790759632502301322008-09-03T09:42:00.000+02:002008-09-03T09:42:00.000+02:00Podobné pocity jsem měl nedávno z bílého Cuvée Šil...Podobné pocity jsem měl nedávno z bílého Cuvée Šilinky 2007 zemské - Vinařství rodiny Košuličovy, Hustopeče, které je vyrobeno z milerky, Pálavy, večerky a několika okrajových odrůd. Vřele doporučuji! Recenze se objeví na www.ovine.cz do konce září 2008. J.Anonymousnoreply@blogger.com