tag:blogger.com,1999:blog-8409450006152964939.post3695439267994676770..comments2023-06-03T15:47:55.164+02:00Comments on Jižní svah - nejen o víně vážně i nevážně...: Páteční supermarketovky a výsledky ankety „Víno v letních vedrech?“Jan Čeřovskýhttp://www.blogger.com/profile/08813420000450998957noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-8409450006152964939.post-805419633445447662008-10-17T23:54:00.000+02:002008-10-17T23:54:00.000+02:00Taky si nemůžu stěžovat, např. Sunrise od Bacchusu...Taky si nemůžu stěžovat, např. Sunrise od Bacchusu jsem si koupil v Kauflandu a jsem z toho naprosto nadšený, nevidím co je z toho za obludné. Ale PETku bych si určitě nekoupil, pravda že Burgundská mají drahá! ale na druhou stranu burgundy jsou drahé všechny alespoň ty kvalitnější.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8409450006152964939.post-77240590802782019132008-07-18T17:24:00.000+02:002008-07-18T17:24:00.000+02:00Anonymní 16:46: za 169,- by to byl (pokud kvalita ...Anonymní 16:46: za 169,- by to byl (pokud kvalita je stejná jako dřív) obvzláště skvělý nákup. Hmmmm...<BR/><BR/>Anonymní 17:09: tak to já měl asi větší štěstí, ale je fakt, že jsem chutnal spíš dražší věci ze sortimentu (vyšší řady od Torrese, docela fajn ale obludně předražené burgundy od Jadota). Některá ta jejich Chile od Concha y Toro jsou dost tragédie.Jan Čeřovskýhttps://www.blogger.com/profile/08813420000450998957noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8409450006152964939.post-69234301655615979032008-07-18T17:09:00.000+02:002008-07-18T17:09:00.000+02:00To co jsem si se stejnych pokusnych duvodu koupil ...To co jsem si se stejnych pokusnych duvodu koupil od Bacchusu v Kaufu a to i pres 200,- byla totalni hruza, Chile a Francie, od tech lahvi jdu uz radeji dal. Pripadalo mi to jako lahev pod 35,- a totalne napalene. Je to pak zbytecna a totalni devastace jater. Jak tvrdim zacnou pak brnet i palce u nohy. Chtelo by to uvadet seznam absolutne nepitelnych vin z marketu ale to by byl asi nekonecny Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8409450006152964939.post-19152649755804135482008-07-18T16:46:00.000+02:002008-07-18T16:46:00.000+02:00Reservy maji v Globusu Cakovice za 169Kc, sem tam ...Reservy maji v Globusu Cakovice za 169Kc, sem tam nejakou koupim. Predevsim Carmenere (v Globusu je rocnik 2005), protoze mam pro tuto odrudu slabost :). (ne)Kvalitu ovsem neposoudim, neb nejsem takovy pic vina.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8409450006152964939.post-72919389433079978442008-07-18T12:19:00.000+02:002008-07-18T12:19:00.000+02:00Belc: no a né ? :) je fajn vcítit se do stárnutí v...Belc: no a né ? :) je fajn vcítit se do stárnutí vína.<BR/><BR/>Evas: ješmankote, nemluv už o tom :-/ ještě teďka mi z toho běhá mráz po zádechMacerovaný Tramínhttps://www.blogger.com/profile/01310498063277351842noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8409450006152964939.post-7055718294062402032008-07-18T10:19:00.000+02:002008-07-18T10:19:00.000+02:00Tedy, mám pocit, že tam opravdu trochu toho masoch...Tedy, mám pocit, že tam opravdu trochu toho masochismu bude :-) Jinak taky přeju pěkný víkend a celý další týden a těším se, jaké pěkné čtení se tu během týdne, co budu na dovolené, objeví. Jen co se mi dopeče chleba, vyrážím... Se zastávkou ve Valticích, kde nabereme jak zaměstnance Valtické školy, tak její produkty. Tak mi držte palce, ať nás s takovým kontrabandem nevyhmátnou někde na hraniciAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8409450006152964939.post-75592562079794409642008-07-18T10:18:00.000+02:002008-07-18T10:18:00.000+02:00MT: to aby si člověk udělal "schedule" vín na 14 d...MT: to aby si člověk udělal "schedule" vín na 14 dní dopředu a postupně to otevíral ;-)Jan Čeřovskýhttps://www.blogger.com/profile/08813420000450998957noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8409450006152964939.post-57723115964933078722008-07-18T10:04:00.000+02:002008-07-18T10:04:00.000+02:00je pravda, že když je velké víno a i přes karafáž ...je pravda, že když je velké víno a i přes karafáž bych to nechal rád v rozpité láhvi i 5 dnů, tak málokdy se to podaří :-/<BR/>Ale zase poslední biodynamické kousky, co se mi před časem dostaly pod ruku ten týden zvládly. Neb doma tu hnusotu hned po otevření nikdo nechtěl pít .)) Ale pak bomba.Macerovaný Tramínhttps://www.blogger.com/profile/01310498063277351842noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8409450006152964939.post-55300416100233189132008-07-18T09:54:00.000+02:002008-07-18T09:54:00.000+02:00MT: když je to čerstvě stočeno ze sudu, tak se dá ...MT: když je to čerstvě stočeno ze sudu, tak se dá :o) Ale Tango fakt nešlo...<BR/>Jinak vína nechávám rozpitá obvykle den či dva, jen vyjímečně (fakt nuda co mne nebaví pít nebo experiment co s tím vzduch udělá) déle..Jan Čeřovskýhttps://www.blogger.com/profile/08813420000450998957noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8409450006152964939.post-31270808502539462622008-07-18T09:47:00.000+02:002008-07-18T09:47:00.000+02:00není nad vína v PETkách .)p.s. by mě jen tak i doc...není nad vína v PETkách .)<BR/>p.s. by mě jen tak i docela zajímala odpověď na "jak dlouho necháváte rozpitá vína"Macerovaný Tramínhttps://www.blogger.com/profile/01310498063277351842noreply@blogger.com