tag:blogger.com,1999:blog-8409450006152964939.post3138079780550646016..comments2023-06-03T15:47:55.164+02:00Comments on Jižní svah - nejen o víně vážně i nevážně...: Souboj vídeňských řízků – tele vs. vepř!Jan Čeřovskýhttp://www.blogger.com/profile/08813420000450998957noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-8409450006152964939.post-47140806005133485292010-11-18T11:12:30.677+01:002010-11-18T11:12:30.677+01:00Hansen a jejich řízek je v dlouhodobém plánu pro n...Hansen a jejich řízek je v dlouhodobém plánu pro návštěvu Brna :-)<br />Bydlel jsem kousíček od podniku stejného jména ve Vídni a říkal si, zda tam zaskočit, napsat něco pro Scuk a zmást lidi při vyhledávání :-)Jan Čeřovský (Belcarnen)http://www.jizni-svah.cznoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8409450006152964939.post-56931636777304215842010-11-18T11:05:40.012+01:002010-11-18T11:05:40.012+01:00V Brně na řízek (telecí) rozhodně do Hansenu.V Brně na řízek (telecí) rozhodně do Hansenu.Michal Sängerhttp://sanger.foodblogs.cznoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8409450006152964939.post-62017162211601239342010-11-18T10:16:16.036+01:002010-11-18T10:16:16.036+01:00No ten obrázek a hlavně výraz Karreerose tedy opra...No ten obrázek a hlavně výraz Karreerose tedy opravdu nahrávají karé :-) Ale teda tenderloin v anglické verzi webu je spíš panenka, ne?Jan Čeřovský (Belcarnen)http://www.jizni-svah.cznoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8409450006152964939.post-8534343894870808292010-11-18T10:02:29.717+01:002010-11-18T10:02:29.717+01:00Podle nákresu http://www.figlmueller.at/unser_schn...Podle nákresu http://www.figlmueller.at/unser_schnitzel.php<br />to vypadá spíš na kotletu.Atomhttp://twitter.com/atom_cznoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8409450006152964939.post-23272908966517301002010-11-18T09:49:34.321+01:002010-11-18T09:49:34.321+01:00To maso ověřím, možná se něco ztratilo v překladu ...To maso ověřím, možná se něco ztratilo v překladu z němčiny do angličtiny a odtud do češtiny :-) <br /><br />V Rakousku jsem zažil spíš docela pěkné vinné sklo, do podobných sklenic opravdu spíš střik. Což tedy neznamená, že se běžně neděje, každopádně tady to moc pobavilo a fungovalo skvěle.Jan Čeřovský (Belcarnen)http://www.jizni-svah.cznoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8409450006152964939.post-20279248204408682352010-11-18T09:48:19.501+01:002010-11-18T09:48:19.501+01:00Dobry teleci rizek s bramborovym salatem (rakouska...Dobry teleci rizek s bramborovym salatem (rakouska varianta) meli v Galantu (Mikulov).Milan Brunclikhttp://twitter.com/milaneknoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8409450006152964939.post-31277173015524863542010-11-18T09:41:06.513+01:002010-11-18T09:41:06.513+01:00Rozhodně Savoy.
Kdysi dělali slušný vepřový i U R...Rozhodně Savoy. <br />Kdysi dělali slušný vepřový i U Rudolfina. Jmenoval se sloní ucho. :-)Atomhttp://twitter.com/atom_cznoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8409450006152964939.post-3777971275272932212010-11-18T09:36:21.243+01:002010-11-18T09:36:21.243+01:00Naozaj to u toho Figlmüller-e robia z panenky a ni...Naozaj to u toho Figlmüller-e robia z panenky a nie kare (v cechach tomu snad hovorite kotleta)? Nejak si neviem predstavit ako rozklepu panenku do takych rozmerov. <br /><br />Inak popijanie vina (vacsinou teda skor vinneho striku) z 1/4l pripadne 1/2l je v tej oblasti celkom bezny jav (aspon v Burgenlande som na to narazil uz vela krat).Martin Mraziknoreply@blogger.com