tag:blogger.com,1999:blog-8409450006152964939.post1550446796369467742..comments2023-06-03T15:47:55.164+02:00Comments on Jižní svah - nejen o víně vážně i nevážně...: Výsledky ankety „Ovocná (rybíz, třešně, jablka,…) vína“Jan Čeřovskýhttp://www.blogger.com/profile/08813420000450998957noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-8409450006152964939.post-37872174340335888712013-04-16T11:01:16.504+02:002013-04-16T11:01:16.504+02:00Já jsem zaškrtl třetí možnost "mohou být moc ...Já jsem zaškrtl třetí možnost "mohou být moc dobré pití" hlavně proto, že sice uznávám, že můžou dobře chutnat, ale beru je skutečně jako "pití", nikoliv jako víno. Asi narazím, ale skoro mi vadí, když se tohle označuje za víno. Spíš bych hledal jiný název. Mimochodem velice mi, a proto jsem vlastně hlasoval, chutná anglický <i>cider</i>.shpaleknoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8409450006152964939.post-68421031655481060702013-04-16T11:01:12.774+02:002013-04-16T11:01:12.774+02:00Já dělám rybízový už několik let - nejstarší mám p...Já dělám rybízový už několik let - nejstarší mám pár lahví 1999, a zajímavý je, že ta potvora vůbec nezraje ani nijak moc nestárne, prostě je to i po deseti letech na chuti hodně podobný, jen je to hustší. Vadí mi že se tam musí nacpat moc cukru před kvašením, jinak jestli má někdo ještě jiné zkušenosti jak by se to dalo udělat - bez masivního doslazení - sem snimi!Chateau_Krcnoreply@blogger.com