tag:blogger.com,1999:blog-8409450006152964939.post7551739432554127013..comments2023-06-03T15:47:55.164+02:00Comments on Jižní svah - nejen o víně vážně i nevážně...: První narozeniny VeltlínuJan Čeřovskýhttp://www.blogger.com/profile/08813420000450998957noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-8409450006152964939.post-92200825440271938182013-05-28T10:54:24.733+02:002013-05-28T10:54:24.733+02:00V sobotu jsem navštívil poprvé Veltlín, děkuji za ...V sobotu jsem navštívil poprvé Veltlín, děkuji za tip. Poprvé i autentistu, poprvé i oranžové. bylo to objevné a určitě se vrátím. Přítelkyně byla unešena Řezlíkem, pořád mudrovala, jestli by se z toho nedal nějak udělat parfém :-)J. Krištofnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8409450006152964939.post-40868767293582308962013-05-22T13:10:49.309+02:002013-05-22T13:10:49.309+02:00Já dělal doma jen pečínku na hromadě zeleniny a te...Já dělal doma jen pečínku na hromadě zeleniny a ten zeleninový tuk pak používal ještě dobu na ochucení brambor při pečení a podobě, skvělá věc :o) http://www.jizni-svah.cz/2013/01/hutnejsi-veltlin-paradni-pecene-brambory.htmlJan Čeřovský (Belcarnen)http://www.jizni-svah.cznoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8409450006152964939.post-83295736011657025292013-05-22T12:57:51.721+02:002013-05-22T12:57:51.721+02:00To mohlo být zajímavé, výpek z přeštíka jsem ještě...To mohlo být zajímavé, výpek z přeštíka jsem ještě nejedl :-)Sajmiknoreply@blogger.com