tag:blogger.com,1999:blog-8409450006152964939.post6041799947859691655..comments2023-06-03T15:47:55.164+02:00Comments on Jižní svah - nejen o víně vážně i nevážně...: Vinaart a jeho mladá vínaJan Čeřovskýhttp://www.blogger.com/profile/08813420000450998957noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-8409450006152964939.post-86957679589419743472009-08-17T16:10:11.767+02:002009-08-17T16:10:11.767+02:00hugo: jsem to opravoval v celém článku chvilku pře...hugo: jsem to opravoval v celém článku chvilku před uveřejněním, ale zrovna v odkazu mi to nějak uniklo. Díky za upozoronění!Jan Čeřovskýhttps://www.blogger.com/profile/08813420000450998957noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8409450006152964939.post-50002530986750914372009-08-17T15:54:59.498+02:002009-08-17T15:54:59.498+02:00Mr.B prosím spravte si odkaz na vinařství, chybí t...Mr.B prosím spravte si odkaz na vinařství, chybí tam to jedno "a" které je naštěstí v nadpisu článku :)<br />jinak moc pěkný článek, možná si něco i objednám<br /><br />hugoAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8409450006152964939.post-35500918661952099032009-08-14T13:02:00.747+02:002009-08-14T13:02:00.747+02:00bavit se o VOC (ve smyslu kvalita & terroir .....bavit se o VOC (ve smyslu kvalita & terroir ... nikoliv "jak lepe prodavat") s umelyma kvasinkama proste nejde. <br />Z aktualnich vysledku VOC znojmo (chemik Hort a jako jedina omezujici podminka hrozny sbirane rucne) je jasne videt, jak spatne by dopadla kategorizace trati a la Francie, grand cru polohy by prekvapive vlastnilo asi 20 vinarstvi a par nahodne vybranych (jako vata, Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8409450006152964939.post-38364862443925563642009-08-14T10:33:28.324+02:002009-08-14T10:33:28.324+02:00simon: Přesně tak, souhlasím. Zrovna nedávno jsme ...simon: Přesně tak, souhlasím. Zrovna nedávno jsme se zhruba o tom taky bavili s Petrem Korábem u něho ve sklepě, když jsme narazili na téma VOC Znojmo. Mně tam lehce vadí umělé kvasinky, ale on řekl pádný důvod, aby tam byly - on ve sklepě spontánně kvasí třeba 100 l v jednom sudu, ale kdyby byl ve Znovínu a měl na starosti nádrž 1 mil. l, tak by to spontánně kvasit nechtěl. Přeci jen zvrtnutých Tomhttp://vinny.blog.cz/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8409450006152964939.post-73044165992470284232009-08-14T10:24:55.532+02:002009-08-14T10:24:55.532+02:00FUNGUJE :)
... ja tyhle sazky na jistotu proste n...FUNGUJE :) <br />... ja tyhle sazky na jistotu proste nechapu, to ma delat firma co ma >50 ha a ne maly vinar, ten ma mit cile uplne jine.<br />ohledne jistoty, pokud jede na jistotu pri kvaseni (prirodni kvaseni neni zadny problem ani zadna magie), tak jede na jistotu i ve vinohradu, tzn. postriky a postriky (ja mam vsude aktualne 1, cistou sirou, zadny systemovy postrik).<br />Maly vinar Anonymousnoreply@blogger.com