tag:blogger.com,1999:blog-8409450006152964939.post4166387702222321573..comments2023-06-03T15:47:55.164+02:00Comments on Jižní svah - nejen o víně vážně i nevážně...: Dezertní video z AlcronuJan Čeřovskýhttp://www.blogger.com/profile/08813420000450998957noreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-8409450006152964939.post-8661777503697709672011-09-29T11:05:07.727+02:002011-09-29T11:05:07.727+02:00S vlastním vínem by mohlo jít o celkem levnou snob...S vlastním vínem by mohlo jít o celkem levnou snobárnu :-)vinylnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8409450006152964939.post-79859956465087975262011-09-28T08:38:19.786+02:002011-09-28T08:38:19.786+02:00Koukám, že jsi zjistil, že natočit kvalitní video ...Koukám, že jsi zjistil, že natočit kvalitní video zrcadlovkou není až taková legrace :-) Michal Káranoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8409450006152964939.post-85006214032866357462011-09-28T00:55:05.425+02:002011-09-28T00:55:05.425+02:00K těm vínům - Vím že jsem to četl někde na webu, a...K těm vínům - Vím že jsem to četl někde na webu, ale již nevím kde přesně ale mám to i vyzkoušené z vlastní zkušenosti a je to tak platí to každé úterýGriffnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8409450006152964939.post-35245957514243083742011-09-27T22:20:49.561+02:002011-09-27T22:20:49.561+02:00Kdykoli slyším slovo "snobárna", naskočí...Kdykoli slyším slovo "snobárna", naskočí mi spojení "Pýcha a předsudek". Mluvčí je pyšný na to, že dokáže mnohem lépe než kritizovaní snobové alokovat peníze v gastronomii (třeba do smažáku nebo svíčkové se šesti). Předsudek proto, že v restauraci michelinského typu nikdy nebyl - o to halasněji však propaguje svůj názor. Viktor Janišhttp://www.facebook.com/profile.php?id=595657861noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8409450006152964939.post-86003121410707669642011-09-27T21:47:49.334+02:002011-09-27T21:47:49.334+02:00Co přesně si mám představit pod pojmem "snobá...Co přesně si mám představit pod pojmem "snobárna"? :-) Spousta lidí ho v jednom kuse používá u všeho, co je jen trochu dražší než to co si běžně pořizují, tak by mne zajímalo, jak to myslíte Vy...Jan Čeřovský (Belcarnen)http://www.jizni-svah.cznoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8409450006152964939.post-24468682029005402102011-09-27T21:26:55.547+02:002011-09-27T21:26:55.547+02:00Extrémně předražná snobárna...co k tomu dodat...!!...Extrémně předražná snobárna...co k tomu dodat...!!Caspercaspenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8409450006152964939.post-48558828127554306362011-09-27T15:21:20.602+02:002011-09-27T15:21:20.602+02:00Fakt?!? Mají to někde na webu, nebo jde o vyloženě...Fakt?!? Mají to někde na webu, nebo jde o vyloženě insider informaci pravidelného návštěvníka? To totiž zní víc než skvěle...Jan Čeřovský (Belcarnen)http://www.jizni-svah.cznoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8409450006152964939.post-39160933272898368992011-09-27T15:19:27.135+02:002011-09-27T15:19:27.135+02:00Chtěl bych přidat jedno upozornění, že každé úterý...Chtěl bych přidat jedno upozornění, že každé úterý si můžete do restaurace Alcron přinést svou vybranou láhev vína, oni Vám ji budou servírovat k menu zcela zdarma bez korkovného.Griffnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8409450006152964939.post-37919403923272417052011-09-27T11:59:00.036+02:002011-09-27T11:59:00.036+02:00Když jsme u Moncuit byli, vzal jsme spíš víc jejic...Když jsme u Moncuit byli, vzal jsme spíš víc jejich základního Brut Blanc de Blancs Grand Cru. I když to Rose nebylo vůbec špatné, tak nějak mám radši v šampaňském víc mineralitu než ovoce. Ten brut stojí někde kolem 25 EUR, možná míň ale paměť už neslouží.vinylnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8409450006152964939.post-73983107488346726152011-09-27T11:09:21.939+02:002011-09-27T11:09:21.939+02:00Cena je děsná, ale to víno dost fajn a přesně jak ...Cena je děsná, ale to víno dost fajn a přesně jak říkáš, šampaňské je bezva prakticky ke všem chodům, plnější růžák si poradí i se steakem :-DJan Čeřovský (Belcarnen)http://www.jizni-svah.cznoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8409450006152964939.post-84983935272818614312011-09-27T11:06:50.047+02:002011-09-27T11:06:50.047+02:00Tak v Alcronu mají Pierre Moncuit! Ta cena je sice...Tak v Alcronu mají Pierre Moncuit! Ta cena je sice dost děsná, ale k degumenu je šampaňský nejlepší volba :-)vinylnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8409450006152964939.post-83705591949401435212011-09-27T10:57:32.696+02:002011-09-27T10:57:32.696+02:00já bych to video dezertu z Alinea explicitně přida...já bych to video dezertu z Alinea explicitně přidal, ať je srovnání ;) na skle a bez kapalného dusíku — lame! <br /><br />http://www.youtube.com/watch?v=F-EQ7_cY998<br /><br />(jinak je ale samozřejmě dobře, že i Paulus do světa kouká a nebojí se tyhle věci zkoušet i ve své hospodě)cuketkanoreply@blogger.com