tag:blogger.com,1999:blog-8409450006152964939.post4000083681183144955..comments2023-06-03T15:47:55.164+02:00Comments on Jižní svah - nejen o víně vážně i nevážně...: Parádní rakouské bubliny a taky čevabčičiJan Čeřovskýhttp://www.blogger.com/profile/08813420000450998957noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-8409450006152964939.post-23852003819282759902011-12-14T16:21:48.756+01:002011-12-14T16:21:48.756+01:00Jiné bubliny než Champagne si nevybavuju, uzené ne...Jiné bubliny než Champagne si nevybavuju, uzené nekupuju a čevabčiči nejím :-) BTW jaký je rozdíl mezi čevabčiči a hamburgerem? Ten totiž jím/dělám dost často :-)vinylnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8409450006152964939.post-71097979742873087222011-12-14T12:44:41.279+01:002011-12-14T12:44:41.279+01:00To červené není kečup, ale spíš taková dost fajn u...To červené není kečup, ale spíš taková dost fajn uzenější jakoby BBQ omáčka. Ta "pasta" je horčice s nasekanou cibulí. Jan Čeřovský (Belcarnen)http://www.jizni-svah.cznoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8409450006152964939.post-71442800855290636992011-12-14T12:26:14.584+01:002011-12-14T12:26:14.584+01:00Bubliny v zásadě nepiju, ale moc dobré bylo něco z...Bubliny v zásadě nepiju, ale moc dobré bylo něco z Languedoku, který jsem dostal k narozeninám. Uzené kupuji hlavně u Dolejších v Davli a na Opatově v metru v samoobsluze, ale většinou od stejného výrobce. Nicméně i opd jiných výrobců to tam mají dost dobré (např. Prantl). Čevabčiči jsem měl nedávno u nás v kantýně a snědl jsem je se vzpomínkou na školní jídelnu. Bylo to dost podobné. Ale tvůj Shpaleknoreply@blogger.com