pátek 18. prosince 2009

Výsledky ankety „Kde nejčastěji piju víno...“

Další anketa je za námi, dotaz nebyl nijak komplikovaný, takže hlasovalo hned krásných 111 návštěvníků. Ptal jsem se, kde nejčastěji pijete víno. S přehledem zvítězila možnost „večer v týdnu doma“ s 63 (56%) hlasy, následováno variantou víkendů doma, které mají 27 (24%) hlasů. Ostatní možnosti už spíše paběrkují, pár z vás toho nejvíce vypije na ochutnávkách, několik dalších v restauracích, jiní v práci jakožto profesionálové z oboru a další v práci prostě proto, že se bez alkoholu neobejdou. Inu pěkné :o) Kompletní tabulka níže…

anketa_nejcasteji_kde_vino
Venku zuří období okolo svátků „s duchovním rozměrem trojnásobným oproti velikonocům, měřeno v hrubých tržbách“ (@tangero), čas stresu, chaosu, nesnášenlivosti a agresivity lidí v tlačenicích, zničující dopravní situace v Praze, často nesmyslných nákupů, požárů a v těch lepších případech katarze v podobně několika klidných svátečních večerů a především příjemných rodinných setkání. Sněží a když koukám na bílé pokrytý park, tak mám skoro pocit, že by to okolovánoční šílenství mohlo letos opadnout trochu dříve. Uvidíme.

zima zima_2 zima_3
V mezičase hlasujte v další anketě, kde se ptám, co podle vás patří do prokřehlých rukou při toulání zimním městem, případně po návratu domů z lyžování. Možností jsem dal jen málo a není to tedy nějaký vyčerpávající výběr, prostě zvolte tu vašemu srdci nejbližší :o)

Komentáře používají Disqus